JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Branschens leveransvillkor byter namn
När Svensk Elektronik uppstod vid sammanslagningen av IM-föreningen och Elektronikindustriföreningen fick den nya branschorganisationen med sig leveransvillkoren IML och EL. Med avstamp i dessa har Svensk Elektronik nu utformat SEAL2012. 

Under gårdagens höstmöte lanserade Svensk Elektronik nya leveransbestämmelser.  Utifrån EL98 och IML2009 har branschorganisationen utformat SEAL2012, som egentligen inte innehåller några nyheter. Den stora nyheten är istället namnet, där SEAL är kort för Svensk Elektronik Allmänna Leveransbestämmelser.

– Det är naturligt att vi ser till att namnet på branschvillkoren hänger ihop med branschorganisationens namn.”SEAL the deal” så att säga! Finns att hämta fritt på vår hemsida - ett sätt för oss att bidra till bra affärer i branschen, säger Lena Norder på Svensk Elektronik.

Även andra affärsvillkor som gått i arv efter IM och EIF och kommer att anpassas successivt. Svensk Elektronik ser också över om det finns behov av att ta fram nya affärsvillkor.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)