JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Svensk kraftdistributör växer med Vicor
Den svenska kraftdistributören Powerbox-Craftec har tecknat ett paneuropeiskt samarbetsavtal med den amerikanska kraftspecialisten Vicor. Därmed utökar Powerbox-Craftec sin marknad till att även omfatta Tyskland, Belgien, Luxemburg och Nederländerna.
– Vi mycket glada över möjligheten som Vicor givit oss. Denna överenskommelse ligger helt linje med vår vilja att representera teknikledande kraftföretag på europabasis. Vicors kompakta kraftkomponenter, från AC till POL-omvandlare är verkligt ledande produkter, säger Martin Sjöstrand, vd på Powerbox International, i ett pressmeddelande.

För Vicor är det viktigt att växa och ta marknadsandelar i Europa. Enligt företaget bidrar Powerbox-Craftec nya ledningen och dess tillväxtstrategi till att denna överenskommelse nu blivit till.

Den svenska kraftdistributören ska främst koncentrera sig på att sälja och designa in Vicors nya kraftkomponenter som kommer kapslade i så kallade ”Converter housed in Package”,  ChiP, och ”System in Package”, SiP.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)