JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Swedsoft väljer elektronikkonferens som forum

Lobbyorganisationen Swedsoft får en nyckelroll i konferensprogrammet på mässan ECS i november – Swedsoft väljer att hålla sin årliga konferens här.
Swedsofts konferens Stew (Software Technology Exchange Workshop) hålls under en heldag under ECS (Embedded Conference Scandinavia) och blir därmed enligt ECS-arrangören en nyckelpunkt i konferensprogrammet i år.

Samarbetet beskrivs av arrangören som ”ett lyft för ECS".

ECS arrangeras av företag och organisationer inom den svenska elektronikbranschen.

Mässan fyller tio i år och beskriver sitt konferensprogram som ”världsklass”, den tillhörande utställningen som ”solid” och sin status som ”norra Europas ledande mötesplats för den internationella embeddedbranschen”.

Swedsoft beskriver sig som en ideell förening. Medlemmarna hämtas från industri, institut och akademi. Organisationen säger sig vilja hjälpa till med att utveckla det svenska utbildningssystemet för att säkra framtida kompetensbehov hos sina medlemmar.

– Vi vill göra Sverige till ett innovationscenter för mjukvaruintensiva system, säger Stefan Andersson, ordförande i Swedsoft, i ett pressmeddelande.

ECS-konferensen äger rum den 3–4 november på Kistamässan i Stockholm.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)