JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Novator NI:s andra svenska guldpartner

Stockholmsbaserade testspecialisten Novator Solutions har utnämnts till guldpartner av National Instruments. Sedan tidigare har konsultbolaget Prevas motsvarande status som är den högsta i National Instruments partnerprogram.
Novator har varit allianspartner sedan 2011 och har nu avancerat till den högsta nivån – guld. Det Stockholmsbaserade 15-mannaföretaget utvecklar test- och automatiseringssystem. Företaget har bland annat utvecklat ett testsystem för Electrolux som används vid utveckling av diskmaskiner.

Konsultbolaget är också partner till finska Espotel med uppgift att göra kundanpassningar och köra igång Procketbaserade testsystem som baseras på NI:s hård- och mjukvara (länk).

National Instruments har 19 certifierade partners i Sverige. Bara två är på den högsta nivån – guld. På nästa nivå – silver – hittar vi fem bolag medan övriga finns på den lägsta nivån.

Alliansprogrammet har förutom nivåer även en indelning i teknisk kunskap. Här kan företagen certifiera sig på olika områden.

Novator Solutions är certiferat som Labview Architects och Labview Developers medan Prevas även har certifierat sig som Teststand Developers
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

 

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)