JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Inspiration i Luleå

Luleå är nästa stopp för Smartare Elektroniksystem som nu är på turné. Bor du i trakterna och är öppen för nya samarbeten eller intresserad av finansiering till ditt utvecklingsprojekt kan det vara läge att boka en heldag den 1 september.

Den första september är det dags för nästa heldag tillsammans med innovationssatsningen Smartare Elektroniksystem. Tanken är att skapa en dag av inspiration där diskussionen fokuserar på hur du kan expandera på nya marknader med smart elektronik samt hur du hittar statlig finansiering

Under dagen kan du inspireras av olika experter. Här talar Emil Hällstig på Fotonic om hur 3D-kameror skapar möjligheter inom robotik och automation. Andra ämnen som tas upp under dagen är var svensk kompetens finns inom fotonik, inbyggda system, tillförlitlig elektronik, byggsätt, mikro/nanoelektronik samt kraftelektronik.

Anmäl dig här senast den 23 augusti: (länk).

Turnén fortsätter i höst:
•    18 oktober, Göteborg
•    27 oktober, Linköping
•    6 december, Sundsvall

Turnén är ett samarbete mellan det strategiska forskningsprogrammet Smartare Elektroniksystem och de två branschorganisationerna Photonic Sweden och Svensk Elektronik.

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)