JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Olika syn på företagets framtida strategiska vägval och prioriteringar. Så lyder förklaringen till att Stefan Hedelius lämnar posten som vd bara ett drygt år efter det att han tillträtt.

”Ökad takt på försäljningstillväxt och förbättrad lönsamhet för de kommande åren har lett till att styrelsen beslutat om ett byte av vd och koncernchef”. Så motiverade Notes styrelse beslutet i januari 2016 att byta ut Peter Laveson mot Stefan Hedelius (länk). 

I torsdagens pressmeddelande skriver styrelsen ”Stefan Hedelius kommer på egen begäran att avsluta sin tjänst som vd och koncernchef för Note AB. Orsaken är olika syn på Notes framtida strategiska vägval och prioriteringar. Stefan kommer att ersättas av Per Ovrén, som idag är medlem av Notes styrelse.”

Stefan Hedelius slutar redan 30 april och finanschefen Henrik Nygren kliver in som tillfällig vd innan Per Ovrén kan börja. Han sitter idag i koncernledningen för Bilia där han ansvarar för affärsutveckling, inköp och business control. 

Stefan Hedlius kommer att stå till bolagets förfogande fram till den 15 september för överlämning till Per samt för att slutföra ett antal pågående projekt och aktiviteter.

MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)