JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. En vecka till Electronica

På tisdag, den 13 november, öppnar Electronica i München. Med 3 000 utställare i 17 hallar gör mässan anspråk på att vara störst i världen. Elektroniktidningen finns som vanligt på plats.

AI, IoT och fordon är tre teman som kommer att dominera mässan, som omfattar allt från kontaktdon och mönsterkort till halvledarkomponenter och mätinstrument – och allt annat inom elektronikvärlden.

Parallellt arrangerar mässan temaprogram inom bland annat fordon, medicinteknik, embeddedteknik och trådlös kommunikation. Totalt finns 16 forum för den som vill förkovra sig.

Mässan har en egen app som bland annat kan användas för att navigera i de 17 hallarna. Den fungerar även som stegräknare och för varje 100 000 000 steg som besökarna tar ger distributören RS Components ett bidrag till den tyska upplagan av First Lego League – robottävlingen som ska få ungdomar intresserade av teknik.

Mässan pågår i fyra dagar, från den 13 till 16 november. Senast det begav sig, år 2016, lockade den 73 451 besökare från ungefär 80 länder.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus