JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Dags att boka in höstens branschträff

Den 12 september är det dags för den årliga endagskonferensen för den svenska elektronikbranschen. I år gästas ”Stora Elektronikdagen med Summit” av tech-profilen Ishtar Touailat som bland annat utsetts till Framtidens kvinnliga ledare, Sveriges mäktigaste affärskvinna, Supertalang och Årets IT-kvinna.

Heldagseventet arrangeras på Clarion Hotel Sign i Stockholm där Ishtar Touailat inleder med att prata om hur AI, globaliseringen och den framtida arbetsmarknaden påverkar våra företag.

Hon har varit innovationschef på konsultbolaget Tieto där hon bland annat varit med om att bygga upp en inkubator för AI-bolag. I våras bytte hon jobb till Techbuddy där hon är global chef för AI och innovation. Techbuddy erbjuder IT-support med hjälp av frilansande medarbetare.

Vidare presenteras nyligen avslutade projekt som finansierats inom Smartare Elektroniksystem.

Programmet fortsätter med en diskussion kring hur vi kan attrahera framtidens arbetskraft till elektronikbranschen.

Dagen avslutas med att en uppdaterad kartläggning av branschen presenteras. Det har gått sex år sedan en sådan senast gjordes så frågan är hur branschen har utvecklats under dessa år?

Mer information och kostnadsfri anmälan finns här: (länk).

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus