JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Tillväxtverket ska tillsammans med Almi genomföra flera insatser under året för att främja digitaliseringen av företag på landsbygden.

– Vi träffar många företag och vet att digitalisering ligger högt upp på agendan för många. Samtidigt som de flesta förstår att det är viktigt att följa med i utvecklingen, kan det vara svårt för företagen att veta vad de ska börja med, vilka möjligheter passar just deras företag bäst etc, säger Juliana Perez Falke på Almi i ett pressmeddelande.

Syftet med satsningen är att överbrygga de särskilda utmaningar som företag på landsbygden har, exempelvis långa avstånd till kunder, leverantörer och samarbetspartner.

För företagen innebär det att deras digitala mognad och kompetens kommer att öka. De kommer att få de verktyg som de behöver för att komma igång med sin digitalisering, men även stöd med att skapa nya värden inom företagen som kan öka deras konkurrenskraft och fortsatta framgång.

Företagen erbjuds även en möjlighet att se om och hur den digitala satsningen kan finansieras i form av lån, riskkapital, checkar och bidrag. Allt syftar till att stärka kunskapen och öka insikten hos företagen vad gäller digitaliseringens möjligheter.

Mer om satsningen finns här: (länk).

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)