JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Smartare Elektroniksystems nedslag i Östersund fick ställas in på grund av den pågående pandemin. Nu ersätts det av en webbbaserad inspirationsdag den 22 april med exempel hämtade från sportens värld.

Precis som vanligt är branschorganisationerna Svensk Elektronik och Photonics Sweden medarrangörer.

– Vi har bokat in oss i Frontos tv-studio i norra Stockholm nästa vecka. De har stor vana att livesända events på nätet och har all teknisk utrustning för att koppla in tiotalet externa talare över videolänk så vi också får interaktiviteten mellan deltagarna som vi vill åstadkomma med dessa inspirationsdagar där en av de viktigaste sakerna är att träffa nya affärskontakter under lunch och fikapauserna, skriver Thorbjörn Ebefors i ett email till Elektroniktidninen.

Det finns också en digital mingelplattform som gör det möjligt för deltagarna att text- och videochatta i slutna eller öppna Zoom-rum med varandra och med talarna.

– Det blir som en typ av digitala mässmontrar eller konferensposters där man kan träffas enskilt eller i grupp. Faller det väl ut kommer vi nog nyttja tekniken också för den årligen återkommande Stora Elektronikdagen vi ordnar i Stockholm den 10/9.

Det exakta programmet är ännu inte klart men dagen ger tillfälle att träffa experter, kollegor och knyta nya affärskontakter.

Du får också veta mer om Smartare Elektroniksystem som är ett strategiskt innovationsprogram för att öka konkurrenskraft och tillväxt i svensk industri och olika internationaliseringsmöjligheter.

Sista anmälningsdag: 17 april. Max 99 deltagare i mingelsessionen över Zoom.

Tid: Onsdag 22 april kl. 09.00-15.15

Mer information och anmälan här (länk).

MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)