JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
onsdag 1 december 2021 VECKA 48

RS Componente långtradare Titan II är på Europaturné med en utställning om den uppkopplade fabriken. På onsdag är den i Växjö, därefter åker den vidare mot Chalmers i Göteborg.

Distributören RS Components Titan II är en 100 kvadratmeter stor rullande teknikutställning där besökare kan lära sig mer om olika slags teknik med hjälp av interaktiva utställningszoner.

Just nu är utställningen, kallad RS Live, på Europaturné, och på onsdag i denna vecka besöker den Videum Science Park i Växjö. I den aktuella utställningen kan besökarna lära sig mer om den uppkopplade fabriken med IoT, sensorer och givare med IO-Link-gränssnitt, men också det senaste inom avancerad test- och mätinstrument, komponentmonteringsteknik samt olika kontaktdons- och kablagelösningar.

Titan II är RS utställningslastbil: ett 19 meter långt, 7,6 meter brett, 35 ton tungt fordon. Teknikutställningen är öppen för alla intresserade.

Den 16 september håller Titan II öppet mellan 9.00 och 15.00 vid Framtidsvägen 14 i Växjö. Därefter rullar utställningen vidare mot Göteborg och Chalmers.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus