JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. ON putsar sitt varumärke

Framåt kommer den amerikanska halvledartillverkaren ON Semiconductor att kalla sig ”onsemi”. Det uppdaterade varumärket är enligt företaget ett nästa steg i utveckling att etablera sig som den ledande leverantören av intelligent kraft- och sensorteknik.

Från idag är det onsemi som gäller när ON Semiconductor går ut med information om den egna verksamheten. Vi på Elektroniktidningen kommer dock att skriva Onsemi – versal i början av namnet – för att vara tydliga.

Företaget hävdar att det ändrade varumärket är ett led i dess skärpta strategi att bidrar till ett hållbart ekosystem. Med sitt fortsatta fokus på industri- och fordonssektorn ser företaget detta som viktigt.

Onsemi menar att dessa två sektorer – industri och fordon – idag ansvarar för två tredjedelar av de globala utsläppen av växthusgaser, vilket ger en enorm möjlighet till förändring. Där vill Onsemi vara med i utvecklingen för att nå ett koldioxidneutralt år 2040.

– Vi har nu ägnat ett antal månader åt att fokusera strategin och anpassa vår produktportfölj, och våra investeringar, för att leverera marknadsledande och differentierad teknik till våra kunder, förtydligar Hassane El-Khoury, vd och koncernchef på Onsemi i ett pressmeddelande.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus