JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Deeptech i Sverige: Möjligheter och utmaningar

Tillväxtverket och Vinnova har på uppdrag av regeringen undersökt hur Sverige kan stärka tillväxten av deeptechföretag. På eftermiddagen den 6 februari presenteras slutsatserna. Den som inte vill ta sig till centrala Stockholm kan följa presentationerna via webben.

Rapporten svarar på frågor som vad det finns för styrkeområden, hur det svenska deeptechlandskapet ser ut och vad företagen har för betydelse och innebörd för Sverige och Europa idag och framåt.

Under panelsamtal, presentationer och diskussioner kommer representanter från Vinnova och Tillväxtverket att belysa olika aspekter av deeptechområdet.

Vilket finansiellt stöd finns att få idag och hur kan det tänkas se ut framöver? Vad tycker deeptechföretagen själva är viktigt för deras utveckling?

Under seminariet lämnas slutrapporten av regeringsuppdraget in till statssekreterare Sara Modig som närvarar på plats. Medverkar gör även Marie Wall, Startupansvarig Näringsdepartementet.

Mer information och anmälan finns här (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)