JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Frukostmöte 20 april i Göteborg: Din chans att påverka nästa innovationprogram

När de strategiska innovationsprogrammen drog igång för tio år sedan pekades elektroniken ut som ett av 17 områden som var viktiga för svensk industri. Nu pågår arbetet inför nästa upplaga kallad Impact Innovation som kommer att få färre men samtidigt större program.

Smartare elektroniksystem har dragit igång ett nytt agendaarbete för att belysa branschens fundamentala roll för att lösa framtidens utmaningar för allt från energi till elektrifiering och digitalisering av samhället. Till sin hjälp har man anlitat forskningsinstitutet Rise som tillsammans med industrirepresentanter i hela värdekedjan kommer att undersöka vilka satsningar som krävs för att uppnå internationell konkurrenskraft och excellens.

Rise bjuder nu in till ett frukostmöte under Elektronikmässan i Göteborg. Det äger rum torsdag den 20 april klockan 8-9 på Prioritet Serneke Arena.

– Det är dessa tillfällen som ger industrin möjligheter att påverka framtida satsningar inom området, skriver Helena Wiberg som är affärsutvecklare på Rise och som håller i frukostmötet till Elektroniktidningen.

Mer om mässan här (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)