JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Rise pratar hållbarhet och digitalisering

Morgonen den 28 maj ordnar branschorganisationen Svensk Elektronik och forskningsinstitutet Rise ett webbsänt frukostseminarium på temat hållbarhet och digitalisering.

Seminariet riktar sig till små och medelstora företag i elektronikbranschen. Några av områdena som kommer att avhandlas är:

• Trender och drivkrafter: Digitalisering, klimatförändringar och nya kravbilder påverkar alla företag. För att överleva och blomstra måste elektronikföretag ha en holistisk inställning till den digitala och hållbara transformationen.

• Kommande lagkrav: Vilka lagkrav kommer att påverka elektronikbranschen? Hur kan företag förbereda sig för dessa förändringar? Insikter om aktuella och kommande regleringar som påverkar branschen.

• Praktiska exempel på hur man kan gå tillväga: Susanna Winzenburg och Tatjana Karpenja (på bild ovan) delar konkreta exempel på hur företag kan gå tillväga för att stärka sin omställningsresa.

Detta är ett tillfälle att lära av experter och få konkreta verktyg för att navigera i den föränderliga affärsvärlden och säkerställa att ditt företag är rustat för framtiden!

Mer information och anmälan finns här (länk).

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)