JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Ny handbok: Din kompass till den medicintekniska regelverksdjungeln

Tisdag den 27 augusti lanseras en ny elektronikhandbok, denna gång för medicinteknikprodukter. Arbetet har gjorts av innovationsprogrammen Smartare elektroniksystem tillsammans med Medtechforhealth.

Handboken ska ses som en praktisk vägvisare till de regulatoriska frågorna inom medicinteknikområdet. Den förmedlar expertkunskaper och erfarenheter från de regulatoriska delarna av medicintekniskt-, innovations- och kliniskt arbete.

Här finns tips för bland andra innovatörer, konstruktörer och entreprenörer för att lättare kunna följa lagar, regler, standarder och riktlinjer – så kallad design for compliance. Handboken innehåller också råd inom affärsmässiga och legala områden som hjälper ditt projekt eller företag att lyckas bättre i er affärsutveckling.

Tillsammans med Smartare Elektronikhandboken 2.0 och Cybersäkerhetshandboken ger ”Handbok för effektivare framtagning av medicintekniska produkter” en bred och djup kunskapsöverföring för alla som utvecklar medicintekniska produkter – både för den svenska och den internationella marknaden.

Handboken lanseras den 27 augusti i Stockholm, vill du delta kan du anmäla dig här (länk).

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)