JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fiber Optic Valley letar vd
Som en del i omstruktureringen av innovationssystemet Fiber Optic Valley slutar den nuvarande vd:n Magnus Burvall. Valberedningens ordförande Anders Larsson, går in som tillfällig vd.
Nyligen säkrade Fiber Optic Valley pengar för ytterligare tre år men budgeten halverades och finansiärerna kräver en vässad strategi (länk). Den ska förankras vid ett flertal rundabordssamtal i Hudiksvall, Sundsvall och Gävle.

Först ut blir Hudiksvall den 3 april där näringslivsrepresentanter och politiker kommer att finnas med.

– Jag vill inte föregripa resultaten från den pågående strategiprocessen och det finns fantastiskt mycket bra att bygga vidare på från tidigare år. Fiber Optic Valley är ett för hela landet unikt initiativ med en tydlig nisch. Det jag ändå ser som ett viktigt område för den fortsatta utvecklingen är en tydlig prioritering av medlemmarnas deltagande, behov och nytta, säger Anders Larsson i ett pressmeddelande.

Anders Larsson har en journalistexamen och en doktorsexamen. Han har startat och drivit ett antal olika företag. Under de senaste 10-15 åren har han initierat och lett många insatser inom näringslivsutveckling, forskning och utveckling samt regional tillväxt.

Anders är operativt ansvarig för Sundsvall 42 och ordförande i föreningen Mid Nordic Business Arena.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)