JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
tisdag 7 december 2021 VECKA 49
Förra sommaren fick svenska Powerbox International, ägare av kraftspecialisten Powerbox och kraftdistributören Craftec, ny huvudägare. Därefter slogs de två systerföretagen ihop i  Powerbox-Craftec. Nu ändras namnet till Powerbox, samtidigt som en ny hemsida lanseras.
Powerbox-Craftec är ett av Europas största företag inom strömförsörjning med huvudkontor i Sverige och lokal verksamhet i 15 länder världen över.

I augusti förra året startade en ny era för företaget i och med att Karl Fredmark, företagets grundare och starke man, släppte kontrollen till det Stockholmsbaserade riskkapitalbolaget Alder (länk).

Sedan hösten 2013 har en ny strategi tagits fram. De två systerföretagen gick samman i  Powerbox-Craftec, en förändring som nu förenklas ytterligare genom slopandet av namnet Craftec.

Det andra steget i den nya strategi är införandet av en helt ny hemsida för hela verksamheten (länk).

– De är steg i vår strävan att erbjuda våra kunder den enklaste vägen till den bästa lösningen. Det Powerbox och/eller Craftec ni känner blir gradvis ännu bättre och enklare att arbeta med. Vårt förändringsarbete är pågående. Följ utvecklingen, säger Martin Sjöstrand, företagets vd.
MER LÄSNING: