JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Övervakningskamera för småföretag

Butiker, restauranger och kontor som behöver skydda anställda, kunder, lokaler och egendom. Där har du målgruppen för Companion, det senaste tillskottet i Lundabolaget Axis utbud av IP-baserade övervakningskameror.

– Vi märker att mindre verksamheter ofta drar sig för att installera nätverksbaserade säkerhetslösningar både av ekonomiska skäl och för att underhåll och drift upplevs som något besvärligt. Vi har tagit till oss dessa argument och erbjuder nu en konkurrenskraftig lösning med kameror, inspelningshårdvara, programvara och övriga nyckelkomponenter. Det är bokstavligt talat en driftklar lösning med samma kvalitet och tillförlitlighet som kunder över hela världen förlitar sig på när det gäller Axis produkter, säger Gilles Ortega i ett pressmeddelande.

Companion omfattar kameror, lagringsenheter och en app till smartmobiler. Appen används för att konfigurera systemet men ger också access till kamerorna och inspelningsenheten.  Lagringsenheten har åtta kanaler med inbyggd PoE-switch.

Kamerorna i Companionserien finns för dygnet-runt-övervakning med inbyggd infraröd belysning för inom- och utomhusbruk. De levererar högkvalitativ video i HDTV-upplösning eller upp till två megapixlars upplösning och har ett stort dynamiskt omfång krävande ljusförhållanden.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)