JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Gör dig hörd på ECS 2018

Förra året attraherade den svenska konferensen Embedded Conference Scandinavia rekordmånga programbidrag av hög kvalitet. Vill du vara med och göra årets konferens lika bra, eller bättre? I så fall är det dags. Årets deadline för programbidrag är den 18 maj. ECS slår upp dörrarna i Kista i november.

Årets ECS går av stapeln på Kistamässan den 6:e och 7:e november.

Redan nu vill arrangörerna ha in programbidrag för granskning.

– Förra året fick vi in rekordmånga bidrag att välja bland och konferensen blev väldigt spännande och innehållsrik. Vi ser fram emot samma kvalitet på bidragen i år och siktar på ännu ett toppenprogram, säger Ulf Bodin, som är kontaktperson, i ett pressmeddelande.

Årets konferensen sätter fokus på tre områden:
• Embedded Software: Operating Systems, Open Source Software, Machine Learning, Security, Tools and methods, Test and verification
• Hardware Solutions: FPGA and SoC solutions, COTS platforms, Adapted System Solutions, Low Power Solutions and processors, Test and verification
• IoT, IIoT, Cyber-Physical Systems (CPS) & Security: Infrastructure, Networks & Sensors

Samtidigt sätter inte detta stopp för andra tekniskt intressanta bidrag, som mycket väl också kan ta plats i programmet.

Inkomna bidrag kommer att granskas av en konferenskommitté som ansvarar för att sammansätta programmet. I skrivande stund är kommittén inte helt fastställd, men den kommer att bestå av representanter från industri och akademi. Den ledas av Ulf Bodin, som arbetar på Luleå tekniska universitet (LTU) som biträdande professor och avdelningschef på EISLAB (Embedded Internet Systems LAB).

Här skickar du in ditt förslag (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus