JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Extra platser på distansutbildningen som ger inbyggnadsjobb

I höst är det dags för den sjunde upplagan av den ettåriga yrkesinriktade distansutbildningen ”Tillämpad Elektronik för Inbyggda System”, Teis. Kursen är i år utökad med extra platser eftersom det är brist i industrin på den här typen av kompetens.

Teis fokuserar på VHDL-programmering, hårdvarunära C-programmering, FPGA-design, avancerad systemkonstruktion med hård- och mjukvara liksom teknisk dokumentation, allt som behövs för att kunna konstruera systemkretsar.

Utbildningen är gratis, berättigar till studiemedel och passar teknikintresserade personer som vill vidareutveckla sig. Den sökande ska bo inom EU och förstå svenska.

Västeråsbaserade Agstu, med FPGA-specialisten Lennart Lindh, arrangerar distansutbildningen som i år utökats med sex handledare som är examinerade från utbildningen, varför i princip alla som ansöker och har behörighet kan antas. 

Mer information finns här (länk).


 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)