JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
tisdag 7 juli 2020 VECKA 28

Arrangören bjuder ”ett antal” svenska startupföretag på gratisplats på fackmässan Electronics of Tomorrow (EOT) i Danmark i maj. Det meddelar arrangören.

Förutsättningen är att du tillhör ett av de mest spännande svenska startup-företagen. Du får också delta i en pitchtävling där du kan vinna 50 000 danska kronor.

– Vi ser gärna att många söker så vi kan hitta de som är mest intressanta och ge dem tillgång till mässan, nätverkande och ett internationellt konferensprogram, säger Mona Jakobsen, projektchef på MCH Messecenter Herning.

På EOT kommer du att kunna träffa ingenjörer, tekniker, utvecklare, maskinkonstruktörer och inköpare. Där finns drygt hundra utställare från skandinaviska verksamheter och utvecklingsfirmor. Mässan har fem spår: IoT,  Startups & Funding, Tech & Business, Security och Wireless & Cloud.

Några svenska företag som deltar på mässan är HMS, Schurter och Tribotec.

Inbyggnadsgurun Jack Ganssle dyker upp som talare och kommer att ta upp den miljardbot som Toyota fick för dålig firmware.

Den kanadensiska technology experience-designern Vanessa Julia Carpenter kommer att tala om IoT. Andra talare är Phillip Schröder, ekonomiprofessor och medlem i regeringens Disruptionsråd, Dieter Weiss, tysk EMS-branschexpert och Peter Koldig Hansen, teknikchef på Secomea.

EOT hålls på MCH Messecenter i Herning i Danmark den 7–9 maj 2019. Mässan arrangeras i samarbete mellan Ingenjörsföreningen IDA, PE Professionel Elektronik och DI Digital. 

 

MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)