JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Leif till Elfa Distrelec

Distributören Elfa Distrelec har utsett Leif Wartacz till chef för säljorganisationen i Norden. Han har lång erfarenhet inom elektronikbranschen genom sitt långvariga jobb på den brittiska konkurrenten Farnell.

Närmast kommer Leif Wartacz från en ledande position inom säljorganisationen hos Maersk. Innan dess har han arbetat i över 23 år på Farnell, där han under många år varit skandinavienchefen.

Nu gör han åter entré i elektronikdistributionsbranschen. Han tar över efter Karin Kruger som regional säljchef för Elfa Distrelecs kontor i Norge, Danmark, Sverige och Finland.

– Jag tycker att det är spännande att komma till Elfa Distrelec under en tid med stora tillväxtmöjligheter, säger han i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag ser fram emot de utmaningar vi står inför och att leda nästa steg i vår förändringsprocess mot att leverera tjänster och produkter som är skräddarsydda för våra kunders behov.

Leif Wartacz verkar från Danmark och blir direkt underställd Neil Harrison som är Distrelecs vd och tillika chef för Dätwylers division Technical Components.

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)