JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. EMC: Keith Armstrong landar i Västerås

En IEEE-veteran håller ett tvådagarsseminarium  om EMC i maj i Västerås. Det handlar om EMC-frågor på alla nivåer – från mönsterkort till installation.

Keith Armstrong har publicerat flera böcker och publikationer kring EMC (elektromagnetisk kompatibilitet) under sina 30 år i branschen. Han har även bland mycket annat suttit ordförande i IEEE:s EMC-grupp.

Seminarierprogrammet delar med sig av det senaste du behöver veta inom  designteknik för att klara EMC-test, undvika dyra konstruktioner och hålla tidsplaner.

Det kommer att gå att ställa frågor.

Arrangör är Addmerit som drivs Patrik Eggenberger som är  yrkesverksam inom test  och certifiering, och även arrangerar seminarier inom EMC, Elsäkerhet, radio och miljötålighet.

Varför bjöd du in just Keith Armstrong?

Patrik Eggenberger

– Jag har använt lite olika föredragshållare genom åren och väljer de mer kända namnen som Mark Montrose, Martin Ohara – och Keith Armstrong.  De är alla är erkända namn inom EMC som skriver böcker, sitter med i IEC-kommitteer, med mera.

Redan den 12–13 april håller Keith Armstrong samma seminarium i Köpenhamn.

Vad står härnäst på seminarieprogrammet?

– Seminarieverksamheten kommer förhoppningsvis att växa. Med stor sannolikhet så blir det i Köpenhamn, Västerås eller Stockholm och Helsingfors som de flesta seminarierna hamnar.  Målsättningen är att organisera minst fyra seminarier per år.

Den målsättningen har pandemin omintetgjort på sistone. Då fick det bli ett webinarium istället.

– Seminarierna i Köpenhamn och Västerås är de första aktiviteterna efter pandemin.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)