JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Compotech Provider prisat av Addtech

I konkurrensen med 150 andra bolag tog Compotech hem 2023 års pris som Årets entreprenör inom den börsnoterade Addtechkoncernen.

I motiveringen lyfter moderbolaget fram etableringen av Compotechs nya utvecklingsavdelning för elektronik-, el- mekanik- och industridesign.

Även satsningen på det egna varumärket Xynrgi samt Compotechs insatser för samarbeten med andra bolag i koncernen uppmärksammas i motiveringen. Mer än 70 procent av allt som levereras är idag kundspecifika lösningar.

Addtech har brutet räkenskapsår så priset delades ut i fjol somras.

Bolaget skapades år 2001 i samband med att Bergman och Beving delades upp i tre separata börsnoterade bolag: Addtech, Lagercrantz Group liksom Bergman och Beving, som några år senare blev B&B Tools.

Addtech är ett teknikhandelsbolag med cirka 150 självständiga dotterbolag som tillsammans har cirka 3900 anställda och omsätter runt 18 miljarder kronor.

Fokus ligger på tillverkande industri och infrastruktur. Företaget är organiserat i fem affärsområden: Automation, Elektrifiering, Energi, Industriella lösningar och Processteknik.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)