JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Slå ett slag för svensk samhällsutveckling

Slå ett slag för svensk samhällsutveckling

Vem är bättre än du att avgöra vilken smart och hållbar ingenjörsgärning som bör prisas i år? För tredje året i rad delas SER Prize ut. Sista nomineringsdag är den 20 mars, så se till att påverka resultatet redan idag.
– Vi vill lyfta fram den viktiga roll som elektro- och dataingenjörer har i dagens samhälle. Och samtidigt belöna de ingenjörer som går i bräschen för hållbar utveckling.

FAKTA : Det stora priset, SER Prize, tilldelas en individ eller en odelbar grupp av individer för en förtjänstfull ingenjörsgärning som fått sitt genombrott de senaste åren. Det andra priset, SER Junior Prize, tilldelas den teknolog eller doktorand som bedöms ha gjort årets bästa exjobb/avhandling.
Priserna – 20 000 respektive 10 000 kronor samt en statyett – delas ut i samband med SER:s årsmöte i maj 2015.
Så motiverade SER, Svenska Elektro och Dataingenjörers Riksförening, SER Prize och SER Junior Prize inför den första nomineringen för två år sedan. Då kammade nätverkskameratillverkaren Axis i Lund hem det stora SER-priset, en statyett och 20 000 kronor.

Nu är det alltså åter dags att nominera sin favorit till 2015 års ingenjörspriser för smart och hållbar utveckling. Alla som vill kan nominera kandidater, så se till att göra skillnad. Kanske är det du eller den arbetsgruppen som du ingår in som borde vara med? Eller kanske din kund?

Nomineringsblankett till respektive pris finns att ladda ner från SER:s hemsida (länk). Det går snabbt att fixa, men ditt val måste vara inne senast den 20 mars.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)