JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Myfc:s bränslecellsladdare Jaq Hybrid ska volymtillverkas vid Notes enhet i Kina, med planerad start under tredje kvartalet i år. 

Tog prisbelönt designer till hjälp

Jaq Hybrid är designad av den prisbelönta designbyrån Aruliden, och kommer till att börja med att produceras i tre färger: lila, vit–guld, och svart.

Effekten är på 10,5 watt, kapaciteten på 4 000 mAh och vikten omkring 200 gram.– Vi har varit med från prototypstadiet i Sverige, berättar Per Ovrén, vd och koncernchef för Note.


– Att vi kommer att inleda volymtillverkning i Kina är ett kvitto på att vårt moderna och rationella erbjudande uppskattas. Potentialen för Notes del är betydande och tekniken har möjligheter inom fler områden.


– Myfc:s vision är att göra grön energi ständigt tillgänglig, och vi ser fram emot att inleda samarbetet med Note, säger Michael Glantz, CPO för Myfc.

Jaq Hybrid premiärvisas vid Mobile World Congress I Shanghai den 28–30 juni på New International Expo Center, Innovation City, hall W3, monter A05. 

Jaq Hybrid är avsedd för smarttelefoner och innehåller både bränslecell och batteri, vilket betyder att den både skapar och lagrar energi.

Kontraktstillverkaren 

Note tillverkar kretskort, gör delmontage och erbjuder kompletta produkter – från design till eftermarknad. Företaget finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina och koncernernen har cirka 900 anställda.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)