JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Sundsvall laddar för innovationsdag

Den 17 oktober är det åter dags för Science & Innovation Day i Sundsvall. Här kommer den senaste forskningen inom Internet of Things samt biobaserade material att tas upp. Likaså fokuserar eventet på hur vi kan skapa ett mer hållbart samhälle. I år är konferensen bredare än någonsin, med fem parallella spår.

För tre år sedan blev fyra konkurrerande konferenser i Sundsvallsregionen en enda: Science & Innovation Day. Det var ett lyckat drag, enligt arrangörerna som menar att antalet deltagare har ökat för varje år.

I år har konferensen utökat med fem parallella spår under två sessioner. Några exempel på teman är smart industri, energieffektivisering i pappersbruk och nästa generation mätinstrument.

Under dagen bjuds det dessutom på flera intressanta presentationer, där bland annat Dr. Kate Stone låter riktigt kul. Hon har grundat brittiska Novalia som arbetar med tryckt elektronik på papper. Företaget tillverkar elektronik på papper med tryckpressar och skrivare. Det kan tillverkas i stora volymer och kopplas upp med bluetooth eller till ljud.

Här kan du läsa mer om eventet och ta del av det preliminära programmet (länk).

Här kan du anmäla dig (länk).

Bilden i ingressen är på Dr. Kate Stone.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)