JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

För fyra år sedan kom den engelskspråkiga upplagan av boken ” Från runor till radiovågor” där Inger Björklind Bengtsson berättar hur Kista gick från att vara en sömnig förort till att bli Sveriges svar på Silicon Valley. Nu rear hon ut de kvarvarande böckerna.

– Jag håller på att tömma garderoben och har gjort ett specialerbjudande för Sverige, skriver Inger Björklind Bengtsson till Elektroniktidningen.

Boken berättar historien om alla som var med och byggde Kista – de svenska högskolorna, den svenska industrin, regeringen och några framsynta internationella företag som Ericsson och IBM, som båda var pionjärer och bidrog till att förvandla Kista till en global nod i den stora it-världen.

”From Rune Stones to Radio Waves, How a Viking Village became Sweden´s Silicon Valley” är ett praktverk med sitt A4-format och en vikt på 1,4 kilo.

Boken kostar 150 kronor inklusive porto inom Sverige. En hel låda med 13 böcker kostar 1500 kronor inklusive leverans i Stockholmsområdet.

Boken beställs genom att skicka epost till författaren: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)