JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Acconeer ångar på i Kina

Lundaföretaget Acconeer – som utvecklat en mycket liten och energisnål radarkrets som millimeterprecist mäter avstånd upp till två meter – har tecknat ett distributionsavtal med Beyd i Kina. Avtalet inkluderar den lilla radarkretsen A1 samt utvärderingspaketen XC112 och XR112.

Distributören Beyd är specialiserad på radarteknik och baserad i Shenzhen, i Kina.

Samarbetet startade redan i somras, strax efter att Acconeer fått besked om att radarkretsen, kallad A1, möter Jedec-standarden JESD47JE. I princip innebär det att kretsen fick grönt ljus i ett antal olika stressrelaterade tester och att den därmed var redo för volymtillverkning.

– Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Beyd. De har på väldigt kort tid skapat en mycket imponerande lista med kundprojekt i Kina och denna beställning kommer att gå till att tillfredsställa dessa kunders behov av sensorer samt utvärderingskit för nya kunder, säger Lars Lindell, vd på Acconeer i ett pressmeddelande.

Enligt kinesiska Beyd är marknaden för radarsensorer i Kina stor och växande. Likaså ser företaget stor potential för det svenska företagets radarteknik på den kinesiska marknaden .

Här kan du läsa en längre artikel om Acconeers teknik (länk).

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus