JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Fastighetsbolaget Castellum går samman med nätverket Smarter Mobility och Invest in Skåne för att attrahera tyska, franska och italienska mobilitetsföretag till Skåne. Företag får en gratis arbetsplats på Ideon Science Park i Lund med syfte att skapa internationella samarbeten inom smarta mobilitetslösningar.

Invest in Skåne vil göra det möjligt för de utländska bolagen att ta del av Skånes ekosystem för smart mobilitet. Där finns en blandning av företag, uppstartsföretag, forskare och inkubatorer som utvecklar fossilfria och digitalt drivna transporter av människor och varor.

De senaste åren har det skånska ekosystemet vuxit sig starkare med allt fler innovativa bolag som specialiserar sig på framtidens digitala lösningar för bilindustrin såsom elektrifiering, säkerhet, mjukvaruutveckling, last mile, sensorer, 5G, AI och AR/VR, skriver Invest in Skåne i ett pressmeddelande.

Förutom en arbetsplats får företagen även tillgång till nätverket Smarter Mobilitys tjänster i form av rådgivning, stöd och introduktion till aktörer inom mobilitetssektorn.

Mer om erbjudandet finns här.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus