JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Electronica lockar med embeddedkonferens

Electronica lockar med embeddedkonferens

Marknaden för inbyggda system växer med uppåt 8 procent per år och enbart i Tyskland är den värd över 20 miljarder euro. Det här är ett faktum som fick jättemässan Electronica att dra igång en embeddedavdelning med tillhörande tvådagarskonferens förra gången det begav sig, år 2012. Arrangemanget blev så lyckat att det upprepas på höstens Electronica som går av stapeln i München den 11-14 november.
Medan andra breda elektronikmässor lagts ned eller kämpar för att överleva håller 50-årsjubilerande Electronica ställningen. Den som tar sig till München andra veckan i november kan träffa runt 2 700 utställare och får trängas med ungefär 73 000 besökare på världens överlägset största elektronikmässa.

– På Electronica får du en komplett överblick. Du kan hitta allt som du behöver till ditt kort. Det kan du inte göra någon annanstans, förklarade mässgeneralen Anke Odouli för Elektroniktidningen i juni (länk).

– Dessutom går den bara vartannat år. Det är vad den globala industrin vill ha.

Att Electronica vill locka besökare med en Embeddedkonferens ska inte ses som ett försök att konkurrera med Embedded World i Nürnberg.

– De är just nischade. På Electronica får du den kompletta bilden, säger Anke Odouli.

Embdeddedföretagen har samlats i hall A6 medan själva konferensen, som har fokus på plattformar, pågår 12 och 13 november. Bland de presenterande företagen finns IAR, Infineon, Silica och Texas Instruments.

Mer information om konferensen finns här (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)