JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elektronikexpo närmar sig

Elektronik­expo närmar sig

Den 19 maj öppnar årets elektronikmässa i Västerås – Elektronikexpo, som främst vänder sig till elektronikindustrin i Mälardalen. I år fyller mässan 10 år, och siktar på att bli större än någonsin.

Elektronikexpo har vuxit och blivit större för varje år. I fjol kom 47 utställare. I år siktar arrangörerna på över 60 och än fler besökare än senast.

Men kvalitet är viktigare än kvantitet. Så för att lättare få relevanta besökare erbjuds i år gratis skjuts med minibuss från industriområdet Finnslätten i Västerås tur och retur till mässan en gång i timmen under hela dagen.

Likt tidigare laddar mässan för en blandning av intressanta föredrag (länk för program). Här kan du exempelvis få en inblick i hur framtidens smarta textilier kommer att påverka oss. Självklart finns också IoT och cyber-säkerhet med på agendan, liksom nyheter inom EMC-, radio- och LVD-direktiven.

Elektronikexpo slår upp dörrarna vid Aros Congress Centerklockan 9.00 den 19 maj. Det är gratis att komma in och alla som anmäler sig senast den 16 maj bjuds på lunch. Intresserad? Anmäl dig då här (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)