JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

START TISDAG:

Var kung för en dag

Det bästa sättet att undanröja en frestelse är att falla för den. Nja, kanske inte alltid, men det gäller i högsta grad för SEE-mässan som slår upp dörrarna i Kista i morgon. Där har du – besökare – alla möjligheter att bli uppvaktad. 

Under tre dagar, med start i morgon, finns ett jättelikt smörgåsbord uppdukat med 180 utställare, en fungerande tillverkningslina liksom en mängd seminarier och föreläsningar på mässan i Kista.

Det finns ett antal strikta regler för hur ett smörgåsbord ska angripas, men varför följa konventionen? Gör som på Finlandsbåtarna: gå direkt på godbitarna. Du kommer garanterat att hitta saker du gillar.

På väg till målet kommer utställare att försöka locka in dig i sina montrar. Många av dem har laddat upp sedan förra mässan 2014, kanske gått på charmkurser, byggt fräcka montrar och tagit hit utländska specialister.

Det är nu du som besökare kommer in i bilden. Du är huvudpersonen. Utan Dig är hela mässatsningen meningslös.

Så tag chansen. Låt utställarna uppvakta dig, prata om ditt projekt, låt dom presentera sina senaste produkter, monteringsmaskiner eller mätinstrument. Ta dig tid att tala med de hitresta specialisterna.

Var kung för en dag!

 Vi på Elektroniktidningen finns som vanligt på plats. Du hittar oss i monter C09:48. Kom och tipsa om kul teknik eller berätta vad du tycker om oss, mässan och annat. Vi ses!
 
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)