JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Deadline på fredag

Du har väl inte glömt att lyfta fram årets ingenjörsgärning? Vem vill du se ta emot årets SER Prize? Senast nu på fredag kan du nominera en person eller en grupp som utvecklat en teknik runt elektronik och som fått sitt genombrott under de senaste åren.

SER prize

Det stora priset, SER Prize, går till en individ eller grupp vars teknik fått sitt genombrott de senaste åren. Det andra priset, SER Junior Prize, tilldelas den teknologi eller doktorand som anses ha gjort årets bästa exjobb eller avhandling.

Priserna är 20 000 kronor för det stora priset och 10 000 kronor för juniorpriset. Det delas ut tillsammans med ett fysiskt pris i samband med SER:s årsmöte i november i år.

SER-priset delas ut i två versioner, en ordinarie och en för studenter (se faktaruta). SER, Svenska elektro- och dataingenjörers riksförening, står bakom de båda priserna.

Tanken bakom priset är att lyfta fram den viktiga roll som elektro- och dataingenjörer har i dagens samhälle.

I år delas SER Prize ut för femte året i rad. Och bedömningskriterierna har ändrats en aning. Priset har fått en mer mer teknisk inriktning, även om hållbarhet fortfarande är en viktig ingrediens.

Alla som vill kan nominera. Kanske är det du själv, din arbetsgrupp eller din kund som är värd att nomineras till priset – du avgör genom att gå in på någon av länkarna nedan och skriva en motivering.

Nominera till SER Prize här (länk).

Nominera till SER Junior Prize här (länk).
 

 

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)