JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
torsdag 4 juni 2020 VECKA 23
Elektroniktidningen önskar alla läsare, annonsörer och andra vänner en riktigt god jul och ett framgångsrikt 2006. Vi återkommer med nyhetsbrev och nyheter på webben den 9 januari. Första numret av pappersmagasinet kommer 31 januari.

År 2005 Image har varit mer omvälvande än vanligt, åtminstone för oss på Elektroniktidningen. I somras gjorde vi tre grundläggande förändringar - vi lät webben bära nyheterna, vi började ge ut ett dagligt kostnadsfritt nyhetsbrev och vi gjorde samtidigt om papperstidningen från fjortondagarstabloid till månadsmagasin i A4-format.

Vår enkla grundtanke var att det är så folk läser nuförtiden - nyheter ska finnas på Internet och det som på tidningssvenska heter featurematerial gör sig bäst på papper.

Gamla Elektroniktidningen hade i likhet med många andra tabloider en form skapad på 1990-talet, från tiden innan World Wide Web. Då sågs papperstidningen som den huvudsakliga och naturliga nyhetsbäraren, medan webben var en kuriositet. Att fortsätta på samma sätt in i 2006 skulle inte kännas rätt.

Resultatet har så här långt har varit över all förväntan. Pappersmagasinet har fått oerhört mycket positiv kritik. Att såväl läsare och annonsörer uppskattar innehåll, tryck- och papperskvaliteten får vi snudd på dagliga bevis för. Besöksfrekvensen på webbsajten har ökat med 30 procent sedan i somras. Och vårt dagliga nyhetsbrev där vi sammanfattar det viktigaste som hänt inom elektronikbranschen det senaste dygnet får stadigt allt fler prenumeranter.

Förändringarna gjordes i samma veva som tidningen bytte ägare. Undertecknad och fyra andra tongivande medarbetare köpte i somras utgivningsrättigheterna från Ingenjörsförlaget AB och vi driver numera Elektroniktidningen Sverige AB, ett av alla småföretag som bygger upp Elektroniksverige.

Vi slår oss inte till ro med förändringarna utan har givetvis ambitionen att vidareutveckla både de tryckta och de digitala medierna. Om du har förslag eller önskemål - tveka inte att höra av dig, antingen på telefon 0734 - 17 13 13 eller per mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ha en riktigt god jul och en trevlig nyårshelg så syns och hörs vi igen i januari

MER LÄSNING:
 
Här får du våra nyheter gratis
• Tidningen, i brevlådan (länk).

• Dagligt nyhetsbrev (länk).

245
elektronik­konsulter

Registrera ditt företag nu!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)