JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Brommabaserade Pendulum Instruments köper brittiska kollegan Rapco Electronics. Företaget är specialiserat på tids- och frekvensstandarder samt tids- och frekvensdistribution. Någon köpeskilling anges inte.

– Rapcos produktporfölj kommer att förstärka och komplettera Pendulum Instruments redan starka sortiment av tids- och frekvensprodukter. Pendulum Instruments är idag ett världsledande företag inom test- och mätbranschen, och uppköpet av Rapco medföljer att vi kan fylla vissa luckor i vår nuvarande produktportfölj, som till exempel tidskodgenerering och distribution. Rapcos produkter kommer dessutom att passa perfekt i vårt världsomfattande distributörsnätverk, säger företagets vd Harald Kruger i ett pressmeddelande.

Rapco Electronics utvecklar och tillverkar högstabila GPS-styrda referensklockor, portabla GPS-styrda frekvensstandarder, tidskodgeneratorer och distributionssystem för frekvens och tidskoder, med hög grad av redundans. Företagets kunder finns inom stat, militär, etermedia, telekom och forskning.
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus