JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Stryktålig dator förbättrar uppkopplingen

802.11 ac, Bluetooth EDR 4.0 och LTE. Där har du tre nya radiotekniker som förbättrar möjligheten för Växsjöföretaget JLT:s miljötåliga datorer att kommunicera med omvärlden.
Wifi-standarden 802.11 ac ger upp till 867 Mbit/s och har stöd för flera kanaler vilket gör det möjligt att hantera fler klienter i ett och samma nätverk. Den högre bandbredden ger bättre tillförlitlighet samt lägre fördröjning.

Bluetooth EDR 4.0 gör det enklare att koppla ihop Bluetooth-tillbehör med datorerna i Versosortimentet medan LTE-modemet också klarar 3G och GSM. 4G-alternativet inkluderar även stöd för assisterad satellitpositionering via GPS och Glonass.

För att förbättra täckningen i wifi och Bluetooth använder JLT en så kallad PIFA-antenn (Planar Inverted-F antenna). I riktigt svåra miljöer går det att koppla in en extern antenn.

– Beslutet att uppgradera inte bara framtida produkter utan även våra befintliga produkter med det allra senaste inom trådlös teknik är ytterligare en fingervisning om vår strävan efter att fortsätta vara ledande på marknaden för stryktåliga mobila datorer, säger Per Holmberg, VD för JLT Mobile Computers.

– Detta steg innebär en väsentlig förbättring av den trådläsa kommunikationsprestandan och därmed kundupplevelsen.
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus