JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Förverkliga din idé på SEE-mässan

Förverkliga din idé på SEE-mässan

Matchmaking är inte en ny företeelse på elektronikmässor men aktiviteten har tidigare syftat till att företag ska hitta affärspartners. På SEE-mässan i april handlar det istället om att experter ska hjälp alla som har en idé att förverkliga den.

Som besökare skapar du en personlig profil som experterna sedan kan gå in och titta på. Där ser de bland annat vilka behov du har. Du kan också se andras profiler och boka möten med de personer som verkar utvecklande och intressanta. Tanken är att på plats kunna diskutera idéer till konkreta innovationsprojekt och se vilket finansiellt stöd som finns att söka.

Experterna kommer från de strategiska innovationsprogrammen Smartare Elektroniksystem och IoT Sweden samt forskningsinstitutet under Swedish ICT:s hatt.

– Det här ligger helt i linje med de höga ambitioner vi har för S.E.E. som vi skapade för att vara branschens samlade arena för kompetens, inspiration och affärer. S.E.E. görs med stort engagemang av, med och för branschen och vi är mycket glada över det goda samarbetet kring matchmaking, säger Svensk Elektroniks vd Lena Norder i ett pressmeddelande.

SEE går av stapel i Kista den 19-21 april. Mer information finns här: (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)