JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ladda ner SEE-appen!

Ett bra sätt att förbereda sig inför SEE-mässan i april i Kista är att ladda ner appen. Självklart finns den för både Android och iPhone.

Alla utställare, hallplan, seminarieprogram, besökarregistrering och lite annan smått och gott som adressen, öppettider, parkering och kollektivtrafik finns samlat.

Av appen framgår också att paneldebatten som följer direkt efter invigningen klockan elva handlar om den svenska innovationskraften. Precis som för två år sedan debatteras vilka hot och möjligheter det finns för entreprenörer och uppfinnare som drömmer om att starta ett nytt storföretag. Även debattledaren är en repris från 2014 i form av journalisten Lennart Persson.

Tisdagens Keynote hålls precis som för två år sedan av Ericssons forskningschef Sara Mazur. En inte allt för vild gissning är att hon kommer att prata om 5G, IoT och molnet.

Onsdagens keynote handlar om ABB-roboten Yumi (som finns på plats) och på torsdag är det Volvos självkörande bilar i Drive Me-projektet som avhandlas.

Andra dragplåster på mässan är den produktionslina som ska tillverka runt 200 kort med tillförlitlighet som ledstjärna. Det projektet leds av Lars Wallin och mer information finns här: (länk).

I skrivande stund finns 145 utställare i appen, inklusive Elektroniktidningen.

SEE startar den 19 april och pågår under tre dagar.

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus