JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Inspireras och nätverka den 14 juni

Inspireras och nätverka den 14 juni

Veckan före midsommar arrangeras en heldag om elektronik, opto och sensorer i Kista. Ledorden är inspiration och nätverkande.

I höstas arrangerade Mittuniversitet en heldag om kompetenscentrum och andra samarbeten inom elektronik, optoelektronik och sensorer i Sverige (länk). Nu är det dags för vad som kan ses som en uppföljning.

Den här gången ligger fokus på att lyfta fram lyckade projekt som gått från idé till produkt. Presentationerna kommer både från industrin och akademin.

För att få till nya ”success stories” finns chansen för dig som letar samarbetspartners eller vill söka pengar via exempelvis programmet Smartare elektroniksystem att presentera dig.

Arrangörerna kommer också att lägga fram en kartläggning av den kompetens som finns inom mikro- och nanoelektronik i Sverige liksom berätta om vad som händer i innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem.

Än finns ingen färdig agenda och det går inte att anmäla sig. Arrangörerna vill ändå att du viker den 14 juni redan nu för en inspirerande heldag i Kista.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)