JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Direktivsdagen på Sverigeturné

Branschorganisationen Svensk Elektronik laddar för en ny turné med heldagsseminarier kring EU-direktiv. Direktivsdagen slår ner på tre orter innan årsskiftet: Lund, Göteborg och Stockholm. Du kan boka plats redan nu.

Att inte ha kontroll på vilka lagar och direktiv som gäller inom elektronikindustrin kan bli kostsamt. Som hjälp att hålla dig uppdaterad arrangerar Svensk Elektronik årets Direktivdag på tre orter.

Direktivsdagen ger en bra möjlighet att få reda på vad som är på gång i Bryssel och hos svenska myndigheter men ger också möjlighet att ställa frågor direkt till experter på området. Först ut är Lund den 28 september. Därefter är det dags för Direktivsdagen i Göteborg, den 10 november. Sist ut är Stockholm, där Direktivsdagen hålls den 1 december.

Under dagen kommer ett stort antal punkter att avhandlas. Programmet flaggar för ämnen som RoHS, Reach, Weee, Ekodesign, EMC, LVD, RED, konfliktmineraler och lagpunkter, som är en tjänst som ger dig en översikt över lagar. Till detta kommer en workshop, ämnad att förklara hur det hela går till i praktiken.

Som medlem i  Svensk Elektronik är Direktivsdagen gratis. Icke medlemmar betalar 3 975 kronor.

Här kan du anmäla dig (länk).

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)