JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mesta mässdagen i mannaminne
Riktigt varför nästa tisdag är så populär bland mässarrangörerna är svårt att veta. Kanske ligger den på ett lagom avstånd från sommaren och inte allt för nära jul. Hur som helst så sammanfaller Electronica, Elmia Subcontractor, Optics and Photonics in Sweden och Ni Days.
Om vi tar det i storleksordning så startar jättemässan Elctronica på tisdag nästa vecka. Runt 73 000 besökare förväntas ta sig till München under fyra dagar, om nu inte den aviserade tyska tågstrejken sätter käppar i hjulen för arrangörerna. Elektroniktidningen finns självklart på plats liksom gissningsvis runt tusen andra svenskar.

Samma dag, det vill säga tisdag nästa vecka, startar underleverantörsmässan Elmia Subcontractor i Jönköping. Det är en salig blandning av plåt, plast, elektronik och allt annat som behövs för att det ska bli en färdig produkt. Även i år är Produktionslyftet på plats, ett projekt som startade år 2007 med målet att kopiera biljätten Toyotas framgångar med så kallad Lean-produktion.

Och den 11 november drar också tvådagarskonferensen Optics and Photonics in Sweden 2014 igång i Göteborg. Konferensen kan ses som en generalmönstring av svensk forskning och företagande inom optik och fotonik.

På samma tisdag infaller också den svenska versionen av Ni Days, National Instruments användardag. Precis som de senaste åren hålls den på Sheraton i centrala Stockholm.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus