JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elektronikinspiration i Kista

Är du intresserad av vad som händer inom elektronik, optoelektronik och sensorer i Sverige? Vill du vara med och agera? Boka i så fall den 14 juni. Under en heldag i Kista ligger fokus på lyckade utvecklingsprojekt, liksom pågående utmaningar.  Agendan är spikad och anmälan öppnad. 

Den 14 juni vigs åt inspiration och interaktion med fokus på elektronik, optoelektronik och sensorer. Här kommer flera spännande företag att presentera sin verksamhet. På agendan finns Silex, ScandiDos, SP Devices, Saab, SenseAir och Fingerprint.  

Förutom industriella ”success stories” finns det i samband med lunch inlagd tid för ”pitch-session”. Då kan du kortfattat berätta om vad du och ditt team arbetar med och kanske även söka samarbete.

Dagen arrangeras av de två kompetensnaven Mikronanoelektronik och Integrerade kretsar och system, som är del av Vinnova-projektet Smartare elektroniksystem.

Därför faller det sig naturligt att arrangörerna under dagen också planerar att presentera en kartläggning av den kompetens som finns inom mikro- och nanoelektronik i Sverige. Likaså kommer man att berätta om vad som händer inom innovationsprogrammet Smartare elektroniksystem, som i sin tur är ett projekt inom Vinnovas Strategiska innovationsprogram.

Workshopen är kostnadsfri, fika och lunch ingår.

Intresserad?  Här kan du se hela agendan samt anmäla dig (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)