JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Är du intresserad av vad som händer inom elektronik, optoelektronik och sensorer i Sverige? Vill du vara med och agera? Boka i så fall den 14 juni. Under en heldag i Kista ligger fokus på lyckade utvecklingsprojekt, liksom pågående utmaningar.  Agendan är spikad och anmälan öppnad. 

Den 14 juni vigs åt inspiration och interaktion med fokus på elektronik, optoelektronik och sensorer. Här kommer flera spännande företag att presentera sin verksamhet. På agendan finns Silex, ScandiDos, SP Devices, Saab, SenseAir och Fingerprint.  

Förutom industriella ”success stories” finns det i samband med lunch inlagd tid för ”pitch-session”. Då kan du kortfattat berätta om vad du och ditt team arbetar med och kanske även söka samarbete.

Dagen arrangeras av de två kompetensnaven Mikronanoelektronik och Integrerade kretsar och system, som är del av Vinnova-projektet Smartare elektroniksystem.

Därför faller det sig naturligt att arrangörerna under dagen också planerar att presentera en kartläggning av den kompetens som finns inom mikro- och nanoelektronik i Sverige. Likaså kommer man att berätta om vad som händer inom innovationsprogrammet Smartare elektroniksystem, som i sin tur är ett projekt inom Vinnovas Strategiska innovationsprogram.

Workshopen är kostnadsfri, fika och lunch ingår.

Intresserad?  Här kan du se hela agendan samt anmäla dig (länk).

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)