JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mjukvarusamarbete: Har du något att bidra med?

MJUKVARUSAMARBETE:

Har du något att bidra med?

På tvådagarskonferensen STEW är målet att lyfta fram bra exempel på forskningssamarbeten mellan industri och akademi, men också att stimulera nya samarbeten. Allt inom mjukvaruområdet. I år öppnar Pontus de Laval, teknikchef på Saab, konferensen den 12 oktober. Vill du också bidra? I så fall är det hög tid att skicka in ditt förslag.

Stew, kort för Software Technology Exchange Workshop, är en årlig genomgång av svensk mjukvaruindustri och samtidigt en samarbetsplattform. I år har konferensen tagit steget från Stockholm till Linköping – Saab AB:s hemstad. Där går den av stapeln 12 och 13 oktober, och öppnas av just Saab.

– Jag ser fram emot att få öppna STEW 2016. Saab har länge varit aktiva inom Swedsoft då vi ser det som strategiskt viktigt för Sverige att arbeta med att skapa samarbeten nationellt med målet att göra Sverige till ett innovationscenter för mjukvaruintensiva system, säger Pontus de Laval i ett pressmeddelande.

Samtidigt finns det många med Pontus de Laval som har erfarenhet kring hur ett företag kan arbeta för att stärka svensk forskning inom mjukvaruintensiva system.

Är du en av dem? I så fall är du välkommen att presentera dina exempel på lyckade samarbeten under höstens konferens.

Intresserad? Här kan du läsa mer om förutsättningarna (länk), men tänk på att din förslag måste vara inne senast den 1 juli.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)