JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
tisdag 21 januari 2020 VECKA 04

Att det aldrig varit så lätt som idag att starta ett hårdvaruföretag syns tydligt på crowdfundingsajter som Indiegogo, Fundedbyme och Kickstarter. Långt ifrån alla projekt går dock i mål på utsatt tid eftersom hårdvaran allt som oftast inte är produktionsklar när kampanjerna drar igång. Den här bristen vill Arrow åtgärda men en tjänst kallad Arrow Certidied i samarbete med Indiegogo.

Arrow lovar att analysera design och producerbarhet för varje ansökan. Projekt som anses vara "redo för tillverkning" kommer att kunna sätta stämpeln ”Arrow Certified” på sina kampanjer vilket gör det troligare att den går att tillverka om kampanjen lockar tillräckligt många att stödja den.

Arrow uppger att tjänsten är värd upp till 50 000 dollar i form av tillgång till olika prototypverktyg och databaser men också upp till 1 000 dollar i komponenter för prototyputveckling. Dessutom får deltagarna fri tillgång till programmet Arrow Testdrive för att prova de senaste halvledarprodukterna, marknadsförings- och pr-hjälp på Arrows hemsida och 10 procents rabatt och fri frakt på miljontals produkter när det är dags att dra igång produktionen.

Dessutom kommer en handfull kampanjer som Arrow vara värda att satsa på få ytterligare stöd i form av bland annat logistiktjänster och stöd värt upp till 500 000 dollar för kontraktstillverkning, stöd upp till 10 000 dollar i materiel för prototyputveckling och finansiering.

MER LÄSNING:
 
Branschens egen tidning
För dig i branschen kostar det inget att prenumerera på vårt snygga pappers­magasin.

Klicka här!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)