JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Nominera till SER-priset

AKTUELLT:

Nominera till SER-priset!

För fjärde året i rad är det dags för SER Prize, ett pris som slår ett slag för smart och hållbar samhällsutveckling. Deadline för årets nomineringar är den 12 mars. Har du en favorit – någon annan eller dig själv – nominera direkt.

– Vi vill lyfta fram den viktiga roll som elektro- och dataingenjörer har i dagens samhälle. Och samtidigt belöna de ingenjörer som går i bräschen för hållbar utveckling.

 FAKTA: Det stora priset, SER Prize, tilldelas en individ eller en odelbar grupp av individer för en förtjänstfull ingenjörsgärning som fått sitt genombrott de senaste åren. Det andra priset, SER Junior Prize, tilldelas den teknolog eller doktorand som bedöms ha gjort årets bästa exjobb/avhandling. 
Priserna – 20 000 respektive 10 000 kronor samt en statyett – delas ut i samband med SER:s årsmöte i maj 2016. I priset ingår också en prismiddag med delar av SER:s styrelse och andra.

Så lät det när SER, Svenska Elektro och Dataingenjörers Riksförening, introducerade SER Prize och SER Junior Prize hösten 2012. I vår är det dags att utse en fjärde vinnare till respektive pris.

Så, vill du vara med och påverka vilken smart och hållbar ingenjörsgärning som bör prisas i år - då är det hög tid att nominera din favorit.

Alla som vill kan nominera. Kanske är det du själv, din arbetsgrupp eller din kund som är värd att nomineras till  priset – du avgör genom att gå in på någon av länkarna nedan och skriva en motivering.

Nominera till SER Prize här (länk).
Nominera till SER Junior Prize här (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)