JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elektroniktidningen
Guidelines for contributing Technical Papers: download PDF

Iduo blir ny distributör av amerikanska RF Monolithics i Sverige. Företaget utvecklar komponenter och moduler för trådlös kommunikation, däribland wlan, Zigbee och Bluetooth.
– Att ett företag av RF Monolithics dignitet väljer nya vägar och sluter distributionsavtal med Induo är något vi är stolta över. För Induos kunder innebär detta ett bredare utbud av produkter, moduler och komponenter för trådlös kommunikation, säger Mikael Flodström, som är försäljningschef på Induo i ett pressmeddelande.

Företaget startades så sent som 2008 av Björn Moberg och har fyra anställda. Fokus ligger på trådlös kommunikation och förutom RF Monolithics säljer företaget bland annat radiomodem, GSM-modem, 3G-routrar och larmsändare för SMS. Induo är vidare generalagent för Satel och svensk representant för Maestro Wireless, Conel, RFM och Zadako.

Amerikanska RF Monolithics med bas i Dallas grundades 1979 och tillverkar komponenter och moduler för trådlös kommunikation. Företaget omsätter cirka 450 miljoner kronor och har omkring 250 anställda.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)