JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fler gränssnitt hos Tritech

Fler gränssnitt hos Tritech

Embeddedföretaget Tritech utökar samarbetet med taiwanesiska Innodisk till att även omfatta industriella I/O-produkter för kommunikation och konvertering mellan olika protokoll.
– Innodisk har startat en ny division för dessa produkter och vi kommer att representera även den, skriver Patrik Björklund i ett ebrev till Elektroniktidningen.

Det taiwanesiska företaget är nog mest känt för sina industriella flashdiskar som Tritech använt i ett års tid. Men företaget utvecklar också produkter för industriell kommunikation och signalkonvertering inklusive Ethernet, serieportar, datalagringsinterface (SATA, USB, PCIe) och displayinterface, både analoga signaler (VGA) och digitala (HDMI, LVDS, LV-TTL).

– Innodisk har smarta lösningar som sänker tröskeln för kundanpassad I/O. Traditionellt har höga kostnader för ”custom-kort” eller dyra byggsätt för expansionskort krävts för att åstadkomma detta. Tillsammans med Innodisk kan vi erbjuda kostnadseffektiv anpassning av industriellt I/O baserat på moduler som använder vanliga mini PCIe kontakter” säger Patrik Björklund.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)