JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Få men bra besökare på DSP-konferens
18-19 juni arrangerades den första skandinaviska DSP-konferensen i Köpenhamn. Få kom, men de som var där var desto mer intresserade. Besökssiffran slutade på 635 när konferensen slog igen portarna.

- Det får vi vara nöjda med. Det är ju första gången som vi ordnar något liknande i Skandinavien, säger Olivia Williams, ansvarig för DSP Scandinavia 96.

Basen för själva konferensen kan väl de tekniska seminarierna sägas vara. Även utställarnas produktseminarier visade sig vara populära med mestadels fullsatta lokaler.

- I går hade vi 60 åhörare på vårt seminarium. Idag tror jag att det kommer närmare 70, säger Pelle Furenius, säljare på Texas Instruments.

I konferensen ingick också en utställning där totalt 35 företag visade upp sig.

Alla företag Elektroniktidningen kontaktade framhöll den goda kvalitén på besökarna. Man går helt enkelt inte på en DSP-konferens utan genuint intresse för digitala signalprocessorer. Det som möjligen väckt lite missnöje var tiden för konferensen.

- Midsommarveckan innebär att många svenskar redan tagit semester. Dessutom är det omöjligt att följa upp kontakterna man fått under en till två månader från nu, säger Pelle Furenius

- Nästa gång arrangerar vi konferensen - DSP-97 - den 3:e och 4:e juni i Stockholm, på Sky City Hotel. Då får vi se om tidpunkten är bättre, säger Olivia Williams.

Anna Wennberg

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)